Geneesmiddelenrepertorium BCFI

评分: 5.0/5 (1 vote)

❤️ 喜爱

Geneesmiddelenrepertorium BCFI

在BCFI公众药房的官方应用程序

Het Gecommentarieerd Geneesmiddelenrepertorium wordt uitgegeven door het “Belgisch Centrum voor Farmacotherapeutische Informatie” (BCFI). Het BCFI is een vzw erkend en gesubsidieerd door het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG). Het doel van het BCFI is informatie over geneesmiddelen op de Belgische markt te verstrekken aan gezondheidswerkers. Deze softwareapplicatie, die zoals de website www.bcfi.be het Repertorium ontsluit, is bedoeld voor artsen, apothekers en tandartsen, evenals studenten van deze disciplines. Er is een maandelijkse update.

De bedoeling van dit Repertorium is het rationele gebruik van geneesmiddelen te bevorderen. Rationeel gebruik betekent dat enkel geneesmiddelen worden aangewend waarvoor gevalideerde studies bestaan, dat men deze geneesmiddelen adequaat gebruikt (qua indicaties, contra-indicaties, posologie, interacties...) en dat men rekening houdt met de kostprijs. In dit verband dient de notie van “op evidentie gebaseerde farmacotherapie“ te worden vermeld: het is belangrijk te weten wat de evidentie omtrent de risico-batenverhouding van een geneesmiddel is.

Geneesmiddelenrepertorium BCFI 最近更新为 geneesmiddelenrepertorium bcfi 申请 BCFI-CBIP, 可用于各种 voor 目的. 其最新版本为 1.2 具有 2149 下载. 您可以下载 Geneesmiddelenrepertorium BCFI APK 适用于Android.

您可以轻松地从其屏幕截图中提取有关每个应用程序的详细信息。 对其功能以及对它的期望有一个聪明的主意。

规格

执照 自由
要求 Require Android 4.4W and up
语言 中文
分类目录 medical, geneesmiddelenrepertorium, bcfi, voor, deze, geneesmiddelen
尺寸 5.2M
1.2
作者 BCFI-CBIP
资料下载 2149
下载选项 APK
用户评分 5.00 / 5

评论最好的Medical個應用

查看 August 2022 最佳的 Android Medical應用程式。 6 款最高下載量的 medical 軟體。您也可以訂閱 Android Freeware 頻道來查看評論、觀賞遊戲攻略和遊戲實況影片。

ココカラファイン-ドラッグストアのクーポンやアプリポイント apk ココカラファイン-ドラッグストアのクーポンやアプリポイント
您可以每天收到申请积分♪10%折扣优惠券礼品!药店·药房的Coco Color Fine官方应用程序
Elezaby pharmacy apk Elezaby pharmacy
药房应用程序允许用户在线订购药品