🗳️Android Developer ?
SUBMIT YOUR APK
NL Alert

NL Alert

  • v1.02

Immediately informed with an NL-Alert message.

NL Alert latest version

Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft een datalek geconstateerd in de nieuwe app van NL-Alert. Hiervan is melding gedaan bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Via de NL-Alert app zijn locatiegegevens van gebruikers en mogelijk andere persoonsgegevens zoals informatie over het besturingssysteem en andere geïnstalleerde apps, bij een externe dienst terecht gekomen zonder dat de gebruikers daarvoor toestemming hebben gegeven. Het dichten van het datalek is mogelijk door middel van het installeren van deze update of het verwijderen van de app. De app zal na de update geen pushnotificaties meer verzenden. Het ministerie adviseert de app te verwijderen.

De NL-Alert app is ontwikkeld in opdracht van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, in samenwerking met de Veiligheidsregio’s. Het is één van de alarmeringsmiddelen die door de Nederlandse overheid worden ingezet om u bij ernstige incidenten te waarschuwen en een handelingsadvies te bieden. De NL-Alert app stuurt u een bericht in het geval van een ernstig incident in uw nabije omgeving. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om ook NL-Alerts voor bepaalde voorkeurslocaties in te stellen en toont het een overzicht van de NL-Alerts van de afgelopen 7 dagen. Lees in de NL-Alert app ook hoe u zich kunt voorbereiden op noodsituaties en calamiteiten zoals griepepidemieën, stralingsincidenten en grote branden. Let op! Schakel de noodmeldingen op uw telefoon niet uit als u de NL-Alert app geïnstalleerd hebt. De app dient als aanvulling op de standaard berichtgeving via de noodmeldingen op uw telefoon.

MORE

Pros

  • A productivity netherlands app available for Android phones and tablets.
  • The latest version 1.02 released on .
  • Free download of nl-alert.apk in Android Package file format
  • 1,641+ installs

Cons

  • It will take 12 MB on your device.
  • May not run on devices with specifications below following: Require Android 4.1 and up

APK Specifications

free
Android 4.1
English
productivity, alert, emergency, Netherlands, zoals, ernstige
12 MB
1.02
Rijksoverheid
1,641
5.00 out of 5 from 6 votes

Android Freeware helps you download APK files in Android Package format, safe and secure.
Mobile Network Ltd. © 2022

Please note that this site uses cookies to personalise content and adverts, to provide social media features, and to analyse web traffic. Please check our Privacy Policy.

Android is a trademark of Google Inc. Use of this trademark is subject to Google Permissions.