NimiTV

Rating: 3.5/5 (79 votes)

❤️ Favorite

NimiTV for Android

v2.7.189.89

Key features of NimiTV

  • Shiko Kanale Shqip përmes paisjes tuaj Android.
  • Updated on Dec 16, 2020
  • NimiTV APK is available for free download

App description by NimiTV

NimiTV permban mbi 1000+ Kanale, 100+ Kanale Shqip, 100+ Kanale Turke, 100+ Kanale Gjermane dhe Austriake,

100+ nga Ballkani si dhe kanale në gjuhen italianne, spanjolle, greke etj. NimiTV ju ofron programe të shumta, të pavarura nga kompanitë tradicionalte të kabllos apo satelit. Qëllimi i jonë është që audienca e NimiTV të ketë një eksperiencë superiore sepse përfshihen programe dhe mundësi për të gjithë familjën.

NimiTV is recently updated application by NimiTV, that can be used for various purposes. Its latest version 2.7.189.89 has 154474 downloads. You can download NimiTV latest APK for Android right now.

Specifications

License Free
Requirements Require Android 5.0 and up
Language English
Categories entertainment
Size 26M
Version 2.7.189.89
Audience Everyone
Publish Date
Author NimiTV
Downloads 154474
Download options APK
User Rating 3.51 / 5

CommentsNimiTV alternatives

If you like Entertainment apps like this you may also check those 6 alternative free APK downloads for Android. You can as well subscribe to Android Freeware YouTube channel for reviews, walkthroughs and gameplay video.

gjirafaVideo apk gjirafaVideo
gjirafaVideo – Video platforma më e madhe sh
OLL.TV - Кино и ТВ онлайн для Android TV apk OLL.TV - Кино и ТВ онлайн для Android TV
Watch the best online TV, football, movies and TV
AIDE- IDE for Android Java C++ apk AIDE- IDE for Android Java C++
Become an expert Android app developer with AIDE
Q Launcher for Q 10.0 launcher, Android Q 10 2020 apk Q Launcher for Q 10.0 launcher, Android Q 10 2020
Q Launcher is Android™ Q 10.0 launcher, Android 1
Secret Codes for Android apk Secret Codes for Android
Mobile Tricks contain most amazing Hidden tricky
Android Device Policy apk Android Device Policy
Use Android Device Policy to access your