Ruutu

Rating: 3.8/5 (25 votes)

❤️ Favorite

Ruutu for Android

v427

Key features of Ruutu

  • Screen - Never a dull moment
  • Updated on Jan 17, 2021
  • Ruutu APK is available for free download

App description by Sanoma Media Finland

Ruutu-sovelluksesta näet ilmaiseksi runsaan kattauksen suosikkiohjelmia Nelonen, Jim, Liv ja Hero tv-kanavilta. Ohjelmat ovat katsottavissa televisioesityksensä jälkeen 7–30 päivän ajan – missä ja milloin vain.

Ruutu+ tarjoaa vielä enemmän! Lisämaksusta saat katsottavaksi kotimaisia Ruutu-alkuperäissarjoja, suosikkiohjelmien ennakkojaksot, kattavan elokuvakirjaston ja lastenohjelmat suomeksi puhuttuina sekä laadukkaiden brittidraamojen valikoiman. Ruutu+ viihdyttää myös urheilun ystävää ympäri vuoden tarjonnallaan: NBA, Serie A, Veikkausliiga, Superpesis, Lentopallo, Salibandy, Vaahteraliiga, Jääkiekon Mestis, Suomi-sarja, Nuorten SM-liiga ja Naisten Liiga.

Ruutu+ maksaa 9,95 € kuukaudessa. Ensimmäinen tutustumiskausi on veloitukseton ja tilauksen voi lopettaa milloin vain.

Ruudun maksulliset sisällöt tunnistat Ruutu+-logosta. Ruutu+-pakettiin kuuluvia ohjelmia pystyvät katsomaan vain tilaajat. Lue lisää: www.ruutu.fi/plus

Käyttöehdot: https://oma.sanoma.fi/asiakastuki/yleiset/kayttoehdot

Ruutu is recently updated vain ohjelmat application by Sanoma Media Finland, that can be used for various ajan purposes. Its latest version 427 has 2003524 downloads. You can download Ruutu latest APK for Android right now.

Specifications

License Free
Requirements Require Android 5.0 and up
Language English
Categories entertainment, vain, ohjelmat, ajan, superpesis
Size 16M
Version 427
Audience Teen
Publish Date
Author Sanoma Media Finland
Downloads 2003524
Download options APK
User Rating 3.80 / 5

Comments

  • Aiemmin käyttökelvoton sovellus toimii nykyään moitteettomasti joten arvio päivitetty. Ohjelmia saa katsottua heikommallakin yhteydellä ja jos katselu jää kesken, muistaa sovellus kohdan, johon jäätiin ja aloittaa siitä seuraavalla kerralla. En ole löytänyt vielä mitään vikaa.

  • No nyt on vihdoin tehty jotain oikein, viimeisimmän päivityksen myötä lähetyksen toisto-ongelmat näyttävät olevan korjattuna ainakin Nexus 5:llä ja sen myötä tähtiä voikin antaa huomattavasti aiempaa yhtä enemmän. Nyt vielä kun saataisiin kunnollinen Chromecast-tuki.

  • Arvosana päivitetty. Aikaisempia ongelmia ei ollut enää havaittavissa ja nyt toimii kaikinpuolin oikein hyvin. Käyttöliittymä erittäin selkeä ja hyvä käyttää. Videot hyvälaatuisia. Hyvä!

  • Se on ihan vitun bullshittiä ku ihmiset sanoo et kaatui koko ajan jne mut ainoo syy siihen on et niil on niin vitun vanha ja paska puhelin joltai 1900 vuodelt

  • Älkää vittu jaksako valittaa et ei toimi tai liika mainoksii. Mainokset kestää enintää 3 min. Teil on vaa nii paskat puhelimet et ei vaa pysty pyörittää!!!!

  • Aluksi katsottava mainoksia. Mutta joku aina ne kulut maksaa. Mainosrahoitteiseen kanavaan ne kuuluvst.Ruutu alternatives

If you like Entertainment apps like this you may also check those 6 alternative free APK downloads for Android. You can as well subscribe to Android Freeware YouTube channel for reviews, walkthroughs and gameplay video.

Screen Recorder & Video Recorder apk Screen Recorder & Video Recorder
XRecorder, FREE screen recorder with audio to
آخر أخبار كرة القدم apk آخر أخبار كرة القدم
The latest news of Arab, international and
حاسبة الحمل apk حاسبة الحمل
متابعة الحمل 👶🏻, Follow your pregnancy and grow yo
YoloBook apk YoloBook
Live for the moment. Keep your memories.
Moment Diary apk Moment Diary
This is a private diary(journal) that makes notes
Important Day:Remember every important moment apk Important Day:Remember every important moment
Record important days, reminders and blessings of