🗳️Android Developer ?
SUBMIT YOUR APK
Games Apps
112-Nederland

112-Nederland

  • v2.27

Siren? 112 Netherlands. Know what's going on. 112 messages on your phone.

112-Nederland latest version

Notificatie op je mobiel bij een 112 melding? Sirene? U hoort de brandweer, politie of een ambulance voorbijrijden? Ongeval, ongeluk of brand bij u in de buurt? Installeer de app en weet direct wat er aan de hand is. Nu ook met achtergrondinformatie (112 Nieuws). Bekijk de meldingen ook op de interactieve Maps en bekijk foto's van de omgeving en deel de meldingen met je vrienden.

Nu met 7 unieke ringtone geluiden om af te laten spelen als er een melding binnenkomt maar ook te gebruiken als ringtone voor de telefoon of als ringtone binnen andere apps.

De 112-Nederland app meldt 112 noodberichten in de omgeving van je mobiele telefoon en op zelf op te geven locaties. De app meldt alle relevante en actuele P2000 meldingen van het C2000 netwerk van de hulpdiensten: politie, brandweer, ambulance, KNRM en anderen in uw omgeving. Bepaal in de instellingen zelf welke locaties voor u belangrijk zijn.

LET OP: Politie maakt in veel regio's (zeer) beperkt gebruikt van het P2000 meldsysteem. In bepaalde regio's zijn er weinig of geen politie meldingen.

Uit respect voor privacy zijn huisnummers geanonimiseerd. Inhoud van de meldingen is afkomstig van het netwerk van de hulpdiensten en zo ver mogelijk verrijkt met specifieke gegevens.
112-Nederland bevat ook zoekfunctie voor het zoeken van meldingen in de omgeving van een postcode, plaats of straat.

De meeste meldingen worden door de app gekoppeld aan Google StreetView, Google Maps en kunnen gedeeld worden met vrienden.

112-Nederland app is de moderne vorm van een 27MC bakkie. Tover je mobiel om in een pager voor het pager 2000 netwerk.

Er kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend aan deze applicatie. De maker is niet verantwoordelijk voor de inhoud en betrouwbaarheid van de meldingen. De dienst kan ten allen tijden zonder opgaaf van redenen tijdelijk worden onderbroken of definitief gestaakt.

MORE

Walk-through video

Following are short videos of how to use 112-Nederland voor app.

'Telegraaf-nummer in NL-Alert mogelijk bewuste handeling'

Emergency Call 112 – Dutch (NL) Fire Service Gameplay! 4K

Pros

  • A news voor app available for Android phones and tablets.
  • The latest version 2.27 released on .
  • Free download of 112-nederland.apk in Android Package file format
  • 802,835+ installs

Cons

  • It will take 9.6M on your device.
  • May not run on devices with specifications below following: Require Android 5.0 and up

APK Specifications

free
Android 5.0
English
news, magazines, worden, voor, meldingen, politie
9.6M
2.27
snoei.net - games & news
802,835
4.10 out of 5 from 31 votes

Comments

What others say about the 112-Nederland app

Op eerste gezicht een prima app... totdat opvalt dat ik enkel brandweermeldingen ontvang. Ik gebruik de app nu enkele weken en nog geen enkele melding mbt politie of ambu ontvangen. Vreemd... Verder is de layout van de app dik in orde en zeer intuitief.\tPrima app! Duidelijke layout. Opvallend is wel dat in sommige regio's enkel ambu's verschijnen, in andere regio's weer enkel brandweermeldingen. Politiemeldingen heb ik tot op heden in het oosten en zuiden van NL nog nooit zien verschijnen. Maar dat hoeft niet persé aan de app te liggen. Prima app. Duidelijk, goed configurerbaar, duidelijke interface.
Het is een top app geeft de meldingen goed door, maar ik vind het jammer dat de meldingen niet op de minuut binnengehaald kunnen worden. Zelf heb ik een grote data bundel en kan dat geen kwaad. misschien een idee om de 1minuut refresh erin te zetten bij een volgende update? Dan is deze app 5 sterren zeker waar!!
Het werkt perfect, ik krijg meldingen van ambulance, brandweer en politie. In een straal van mijn GPS locatie. Ik kan de melding lezen en op de kaart bekijken. Jammer dat de politie weinig gebruik maakt van P2000 dat is echt maar soms. De app kan daar niets aan doen. Toch een must have!
When shxt hits the fan this app informs you about it in the Netherlands. Als de Politie geen functie meer heeft in je omgeving informeert deze app je hierover. eğer Hollanda'da polisin görevini yerine getiremedoği zaman bu app çevrenizde ki olaylar hakkında bilgilendirir
Android Freeware helps you download APK files in Android Package format, safe and secure.
Mobile Network Ltd. © 2022

Please note that this site uses cookies to personalise content and adverts, to provide social media features, and to analyse web traffic. Please check our Privacy Policy.

Android is a trademark of Google Inc. Use of this trademark is subject to Google Permissions.