112-Nederland

112-Nederland

  • Update
  • 2.37
Snoei.net - games & news

112-Nederland APK - Siren? 112 Netherlands. Know what's going on. 112 messages on your phone.

The 112-Nederland apk file is available for free download without modifications. We have checked the 112-Nederland apk file for viruses and can guarantee its authenticity. Are APK files Safe and Legal?.

112-Nederland app info


Notificatie op je mobiel bij een 112 melding? Sirene? U hoort de brandweer, politie of een ambulance voorbijrijden? Ongeval, ongeluk of brand bij u in de buurt? Installeer de app en weet direct wat er aan de hand is. Nu ook met achtergrondinformatie (112 Nieuws). Bekijk de meldingen ook op de interactieve Maps en bekijk foto's van de omgeving en deel de meldingen met je vrienden.

Nu met 7 unieke ringtone geluiden om af te laten spelen als er een melding binnenkomt maar ook te gebruiken als ringtone voor de telefoon of als ringtone binnen andere apps.

De 112-Nederland app meldt 112 noodberichten in de omgeving van je mobiele telefoon en op zelf op te geven locaties. De app meldt alle relevante en actuele P2000 meldingen van het C2000 netwerk van de hulpdiensten: politie, brandweer, ambulance, KNRM en anderen in uw omgeving. Bepaal in de instellingen zelf welke locaties voor u belangrijk zijn.

LET OP: Politie maakt in veel regio's (zeer) beperkt gebruikt van het P2000 meldsysteem. In bepaalde regio's zijn er weinig of geen politie meldingen.

Uit respect voor privacy zijn huisnummers geanonimiseerd. Inhoud van de meldingen is afkomstig van het netwerk van de hulpdiensten en zo ver mogelijk verrijkt met specifieke gegevens.
112-Nederland bevat ook zoekfunctie voor het zoeken van meldingen in de omgeving van een postcode, plaats of straat.

De meeste meldingen worden door de app gekoppeld aan Google StreetView, Google Maps en kunnen gedeeld worden met vrienden.

112-Nederland app is de moderne vorm van een 27MC bakkie. Tover je mobiel om in een pager voor het pager 2000 netwerk.

Er kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend aan deze applicatie. De maker is niet verantwoordelijk voor de inhoud en betrouwbaarheid van de meldingen. De dienst kan ten allen tijden zonder opgaaf van redenen tijdelijk worden onderbroken of definitief gestaakt.

MORE

APK Files

You can download the latest version of the 112-Nederland app in APK (Android Package) file format.

112-Nederland Walk-through video

Following are short videos of how to use 112-Nederland voor app.

Emergency Call 112 - Dutch Ambulance Responding! 4K

Share this app

Download the latest version

If you are having trouble installing 112-Nederland, please check out our guide on how to install APK, XAPK and OBB files

112-Nederland APK Specifications

Android 5.0
News
9.6mb
APK (Android Package Kit)
2.37
snoei.net - games & news
847,162
English
4.10 out of 5 from 32 votes

AndroidFreeware APK Store helps you download popular Android mobile games and apps in APK file format, safe and secure.
Mobile Network Ltd. © 2023

Please note that this site uses cookies to personalise content and adverts, to provide social media features, and to analyse web traffic. Please check our Privacy Policy.

Android is a trademark of Google Inc. Use of this trademark is subject to Google Permissions.