🗳️Android Developer ?
SUBMIT YOUR APK
Games Apps
Műsorújság

Műsorújság

  • v3.3.351

A Műsorújság alkalmazás segítségével több mint 150 csatorna műsorát érheted el!

Műsorújság latest version

A Műsorújság alkalmazás segítségével Ön több mint 150 televízió (és rádió) csatorna műsorát érheti el, képeket nézhet meg a műsorokról, valamint böngészhet a részletes műsoradatok között. Az értesítés funkció segítségével pedig biztosíthatja, hogy ne maradjon le kedvenc filmjéről, vagy sportműsoráról, hiszen a műsor kezdete előtt 10 perccel értesítést küldünk Önnek.

Kedvenc TV csatornáiból listát is készíthet és a telefon elforgatásával megnézheti a kiválasztott csatornák egy időben futó programjait illetve egy gombnyomással megnézheti ezek esti műsorait. A keresés funkcióval pedig rákereshet kedvenc filmjére, hogy megtudja, mikor és melyik csatornán lesz alkalma megtekinteni a héten.

Amennyiben pedig Ön Telekom IPTV előfizető, akkor az Ön számára további lehetőségek is megnyílnak, ugyanis egy egyszeri webes regisztrációt követően a Műsorújság alkalmazás segítségével vezérelni tudja majd az otthoni IPTV-vevőegységet, azaz felvételeket indíthat és törölhet bárhonnan és bármikor, illetve ellenőrizheti, hogy milyen műsorok és sorozatok rögzítését állította be.

A Műsorújság v2.0 változatától már Mobil TV-t is nézhet, ha rendelkezik valamilyen Mobil TV csomaggal. Ha még nem nézett Mobil TV-t, próbálja ki díjmentesen az Origo Life Network és Ozone Network csatornáit, nézzen bele az adásokba és ha úgy gondolja, hogy más csatornák programját is szívesen nézné a mobilján, fizessen elő valamelyik Mobil TV csomagra!
A Műsorújság alkalmazásban megtekintheti az elérhető Mobil TV csomagok csatornaválasztékát és árait, majd akár azonnal kezdeményezheti is a kiválasztott csomag előfizetését.

MORE

Walk-through video

Following are short videos of how to use Műsorújság iptv app.

Tv Műsor

Műsorújság és TV24; TV-újság alkalamzások összehasonlítása Sony Ericsson X10 Minin!

Pros

  • A entertainment iptv app available for Android phones and tablets.
  • The latest version 3.3.351 released on .
  • Free download of műsorújság.apk in Android Package file format
  • 1.503M+ installs

Cons

  • It will take 48M on your device.
  • May not run on devices with specifications below following: Require Android 4.0 and up

APK Specifications

free
Android 4.0
English
entertainment, hogy, mobil, iptv, pedig, csatornak egy
48M
3.3.351
Magyar Telekom Nyrt.
1,503,389
3.70 out of 5 from 67 votes

Comments

What others say about the Műsorújság app

Valamilyen SW bug miatt hónapokig nem tudtam felvételt beállítani, pedig csak újra kellett volna telepítsem az appot. Végre megoldódott, imádom, egy meglepően haladó app a magenta óriástól! Lehetne kicsit gyorsabb, de ezért nem vonunk le pontot.
Stabilabb az alkalmazás mint egy éve, amikor utoljára néztem. Néhány dolog: 1. Ha leteszem háttérbe (nem bezarom) akkor ne kelljen újból betoltenie megnyitaskor - 2. A kedvencek set top box részen nekem csak üres sorok láthatóak.
Nagyon jó app. Ha lenne egy "odakapcsolok" gomb a csatornalistában közvetlenül ill. ki lehetne választani a csatornalistát hogy az jelenjen meg közvetlenül akkor tökéletes lenne!
Miután *sikersen* párosult egy/a settopboxxal (végre) tűrhetően működik. De HIÁNYZIK: DARK-mode & MUTE-gomb (ami a fizikai távírányítókon van, s ide is elfért volna!).
Android Freeware helps you download APK files in Android Package format, safe and secure.
Mobile Network Ltd. © 2022

Please note that this site uses cookies to personalise content and adverts, to provide social media features, and to analyse web traffic. Please check our Privacy Policy.

Android is a trademark of Google Inc. Use of this trademark is subject to Google Permissions.