Geneesmiddelenrepertorium BCFI

Penilaian:
5.0/5 (1 suara)

❤️ Favorit

Geneesmiddelenrepertorium BCFI

Aplikasi resmi BCFI apotek publik

Het Gecommentarieerd Geneesmiddelenrepertorium wordt uitgegeven door het “Belgisch Centrum voor Farmacotherapeutische Informatie” (BCFI). Het BCFI is een vzw erkend en gesubsidieerd door het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG). Het doel van het BCFI is informatie over geneesmiddelen op de Belgische markt te verstrekken aan gezondheidswerkers. Deze softwareapplicatie, die zoals de website www.bcfi.be het Repertorium ontsluit, is bedoeld voor artsen, apothekers en tandartsen, evenals studenten van deze disciplines. Er is een maandelijkse update.

De bedoeling van dit Repertorium is het rationele gebruik van geneesmiddelen te bevorderen. Rationeel gebruik betekent dat enkel geneesmiddelen worden aangewend waarvoor gevalideerde studies bestaan, dat men deze geneesmiddelen adequaat gebruikt (qua indicaties, contra-indicaties, posologie, interacties...) en dat men rekening houdt met de kostprijs. In dit verband dient de notie van “op evidentie gebaseerde farmacotherapie“ te worden vermeld: het is belangrijk te weten wat de evidentie omtrent de risico-batenverhouding van een geneesmiddel is.

Geneesmiddelenrepertorium BCFI aru-baru ini diperbarui geneesmiddelenrepertorium bcfi aplikasi oleh BCFI-CBIP, yang dapat digunakan untuk berbagai voor tujuan. Versi terbarunya 1.2 memiliki 2149 unduhan. Anda dapat mengunduh Geneesmiddelenrepertorium BCFI APK untuk Android sekarang.

Spesifikasi

Nama Geneesmiddelenrepertorium BCFI
Tentang Aplikasi resmi BCFI apotek publik
Penilaian 5.00 / 5 1 suara
Spesifikasi Require Android 4.4W and up
Bahasa Indonesia
Lisensi gratis
Kategori medical, geneesmiddelenrepertorium, bcfi, voor, deze, geneesmiddelen
Ukuran 5.2M
Versi 1.2
Pencipta BCFI-CBIP
Unduhan 2149

Komentar Geneesmiddelenrepertorium BCFITerbaik Medical aplikasi

Lihat Terbaik untuk Medical Aplikasi untuk Android di bulan August 2022. 12 perangkat lunak medical yang paling banyak diunduh sepanjang waktu. Anda juga dapat berlangganan ke saluran Android Freeware YouTube untuk video ulasan, panduan, dan permainan.

CARiNG Pharmacy apk CARiNG Pharmacy
aplikasi resmi rantai terkemuka Malaysia farmasi
Public TV apk Public TV
TV, Berita, Video dan lebih dari aplikasi resmi
Karnataka State Police (Official) apk Karnataka State Police (Official)
Official App dari Karnataka Kepolisian Negara
Elezaby pharmacy apk Elezaby pharmacy
aplikasi farmasi memungkinkan pengguna untuk
응급의료정보제공 apk 응급의료정보제공
Provision of emergency medical information,
Express Scripts apk Express Scripts
Kelola resep dan perawatan farmasi kapan saja, di