🗳️Pengembang Android ?
KIRIM APK ANDA
NL Alert

NL Alert

  • v1.02

Segera diinformasikan dengan pesan NL-Alert

NL Alert aplikasi info

Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft een datalek geconstateerd in de nieuwe app van NL-Alert. Hiervan is melding gedaan bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Via de NL-Alert app zijn locatiegegevens van gebruikers en mogelijk andere persoonsgegevens zoals informatie over het besturingssysteem en andere geïnstalleerde apps, bij een externe dienst terecht gekomen zonder dat de gebruikers daarvoor toestemming hebben gegeven. Het dichten van het datalek is mogelijk door middel van het installeren van deze update of het verwijderen van de app. De app zal na de update geen pushnotificaties meer verzenden. Het ministerie adviseert de app te verwijderen.

De NL-Alert app is ontwikkeld in opdracht van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, in samenwerking met de Veiligheidsregio’s. Het is één van de alarmeringsmiddelen die door de Nederlandse overheid worden ingezet om u bij ernstige incidenten te waarschuwen en een handelingsadvies te bieden. De NL-Alert app stuurt u een bericht in het geval van een ernstig incident in uw nabije omgeving. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om ook NL-Alerts voor bepaalde voorkeurslocaties in te stellen en toont het een overzicht van de NL-Alerts van de afgelopen 7 dagen. Lees in de NL-Alert app ook hoe u zich kunt voorbereiden op noodsituaties en calamiteiten zoals griepepidemieën, stralingsincidenten en grote branden. Let op! Schakel de noodmeldingen op uw telefoon niet uit als u de NL-Alert app geïnstalleerd hebt. De app dient als aanvulling op de standaard berichtgeving via de noodmeldingen op uw telefoon.

MORE

APK files

  • NL Alert apk

Jika Anda kesulitan menginstal NL Alert, silakan periksa panduan tentang cara menginstal file APK, XAPK dan OB

APK spesifikasi

gratis
Android 4.1
Bahasa Indonesia
productivity, alert, emergency, Netherlands, zoals, ernstige
12 MB
APK (Android Package Kit)
1.02
Rijksoverheid
1,641
5.00 dari 5 dari 6 suara

Android Freeware memungkinkan Anda mengunduh file APK dengan aman.
Mobile Network Ltd. © 2023

Harap dicatat bahwa situs ini menggunakan cookie untuk mempersonalisasi konten dan iklan, untuk menyediakan fitur media sosial, dan untuk menganalisis lalu lintas web. Silakan periksa Kebijakan Privasi kami.

Android adalah merek dagang dari Google Inc. Penggunaan merek dagang ini tunduk pada Izin Google .