St1 Way

St1 Way

  • memperbarui
  • 3.9.0
St1oy

Ambil st1 Way, dapatkan st1 Mastercard dan datang untuk mengisi bahan bakar St1 dan Shell stasiun!

The St1 Way apk file is available for free download without modifications. We've checked the St1 Way apk file for viruses and can guarantee its authenticity.

St1 Way aplikasi info

Maksa autosi tankkaus ja autopesut kätevästi älypuhelimellasi St1 Way -sovelluksella! Sovelluksen mobiilitankkaus toimii yli 400:lla St1- ja Shell-asemalla Suomessa, ja mobiilitankatessasi saat heti alennusta 1 sentin litralta. St1 Way -sovelluksella ostat myös autopesut ilman kassalla jonottamista ja kurvaat suoraan autopesuun. Sovelluksesta ostetut pesukoodit ovat voimassa 5 kk kaikissa St1- ja Shell-asemien Perfect-autopesuloissa, joita on yli 70. Sovelluksen kautta voit hakea myös St1 Maksupalvelua, tililuottoa ja siihen liitettyä St1 Mastercardia, jolla saat parhaat edut St1- ja Shell-asemilta.
Me St1:llä kannustamme tekemään valintoja, joiden avulla voimme yhdessä rakentaa puhtaampaa huomista. Kun valitset meidät, tuet samalla ilmastotekojamme. Puhdas energia ei ole koskaan yhden tekemää. Muutos puhtaampaan huomiseen tehdään yhdessä. Siihen tarvitaan meitä kaikkia – sinua ja minua. Puhtaan energian tekijöitä. Lue lisää: www.st1.fi/puhtaan-energian-tekijaksi

St1 Way -sovelluksen ominaisuuksia:

• Mobiilitankkaus yli 400:lla Suomen St1- ja Shell-asemalla sekä tankkauskuittien tarkastelu.
• Autopesun ja autopesupakettien osto. Pesukoodit ovat voimassa 5 kk ja voit käyttää ne missä tahansa St1- tai Shell-asemien Perfect-autopesuloista. Sovelluksesta näet helposti mitkä koodit ovat vielä käyttämättä ja mitkä käytetty.
• Ostoja varten voit liittää sovellukseen luotto- tai pankkikortin (Visa tai Mastercard).
• Lähimmän St1- tai Shell-aseman haku palveluineen.
• St1 Mastercardin hakeminen sekä maksutilin tietojen ja tapahtumien tarkastelu. Sovelluksella voit myös nopeasti muuttaa luottokortin turvarajoja.

Miten mobiilitankkaus toimii St1- ja Shell-asemilla?

Kun olet ladannut St1 Way -sovelluksen ja tallentanut sinne maksukorttitiedot, toimi näin:

1. Aja vapaalle mittarille. Palvelevalla Shell- tai St1-asemalla aja vapaalle automaattimittarille.
2. Käynnistä St1 Way -sovellus ja Tankkaus-välilehti. Muista sallia sijaintitietojesi käyttö niin sovellus löytää sinua lähimmän aseman. Valitse asema ja mittari, jolle olet ajanut sekä tankattava enimmäismäärä.
3. Vahvista veloitus tunnistautumalla St1 ID:lläsi tai sormenjäljelläsi. Aloita tankkaus.
4. Kuittikuva ilmestyy laitteellesi tankkauksen päätyttyä. Voit tallentaa sen kuvana mobiililaitteellesi. Paperikuittia mobiilitankkauksen yhteydessä ei muodostu. Näet tankkauskuitit myös Omat tiedot-välilehdeltä, kohdasta Kuitit.

MORE

File APK

You can download the latest version of the St1 Way aplikasi in APK (Android Package) file format.

Video panduan

Berikut ini adalah video singkat tentang cara menggunakan St1 Way refueling app.

Mobiilimaksaminen St1 Way -sovelluksella

Share this aplikasi

Downlaod the latest version

Jika Anda kesulitan menginstal St1 Way, silakan periksa panduan tentang cara menginstal file APK, XAPK dan OB

St1 Way APK spesifikasi

Android 6.0
gaya hidup
189M
APK (Android Package Kit)
3.9.0
St1oy
144,166
Bahasa Indonesia
5.00 dari 5 dari 1 suara

AndroidFreeware APK Store membantu Anda mengunduh game dan aplikasi seluler Android populer dalam format file APK, aman dan terjamin.
Mobile Network Ltd. © 2023

Harap dicatat bahwa situs ini menggunakan cookie untuk mempersonalisasi konten dan iklan, untuk menyediakan fitur media sosial, dan untuk menganalisis lalu lintas web. Silakan periksa Kebijakan Privasi kami.

Android adalah merek dagang dari Google Inc. Penggunaan merek dagang ini tunduk pada Izin Google .