Fury Hero

Penilaian:
5.0/5 (1 suara)

❤️ Favorit

Fury Hero

Zombie State Survival Game, Last Hero adalah permainan berasaskan giliran 3D dengan pertempuran PvP.

Last Hero adalah permainan berasaskan giliran epik dengan PvP masa nyata di latar belakang serangan zombie.

Pada tahun 3524, gelombang zombie pertama di dunia meletus. Pelbagai institusi penyelidikan menghadapi keruntuhan. Di bawah pencerobohan zombie, terdapat kekurangan penawar yang serius bagi manusia. Orang-orang telah kehilangan tempat tinggal dan puluhan juta nyawa manusia telah hilang. Gelombang global zombie telah menjadi permulaan perjalanan Wira Terakhir. Menjadi tujuan anda untuk mengumpulkan manusia yang berani dan berkebolehan serta pahlawan biokimia yang kuat untuk menembus banyak halangan, memperoleh penawar, dan menyelamatkan seluruh dunia.

Last Hero: Zombie State Survival Game adalah permainan berasaskan giliran di bawah latar belakang zombi apokaliptik. Garis plot wira terakhir yang kaya, pemandangan kiamat dan zombi yang jelas akan membuat anda mengasyikkan. Kumpulkan pasukan wira terakhir anda dan sepadan secara strategik dengan barisan wira kiamat untuk membuat anda menonjol di arena dan pertarungan PVP. Berkawan dengan pemimpin yang gagah berani, berganding bahu dengan rakan sekerja anda, dapatkan penawar racun mayat zombie, bertahan di dunia berbahaya yang penuh dengan zombi ini, dan akhiri hari kiamat!

Muat turun sekarang untuk menyertai perjuangan!

* Ciri-ciri Permainan *

[Misteri Zombi Kiamat]
Pada saat krisis, Joel, komandan Pasukan Khas, menjalankan misi pengawal yang nampaknya mustahil; Ute, pembaharu, juga selalu berkeliling untuk menerokai kehidupannya sendiri. Mari kita memulakan perjalanan yang tidak diketahui bersama!
Dalam dunia zombie kiamat ini yang penuh dengan kejahatan penduduk, tanah air manusia secara beransur-ansur dimusnahkan. Pada masa krisis, pemimpin komando Joel menjalankan misi perwalian yang nampaknya mustahil; pembaharuan Ute juga terus berlari untuk meneroka pengalaman hidupnya sendiri. Jalan cerita yang kaya, mari kita memulakan perjalanan kiamat yang tidak diketahui bersama!

[Penanaman Pahlawan Kiamat]
Penanaman pahlawan kiamat adalah elemen utama Last Hero: Zombie State Survival Game, dan setiap wira mempunyai kepakaran masing-masing. Dari pemimpin, pengintai, penembak, kereta kebal, penyelidik, Psikik, pahlawan dan pahlawan dari pelbagai kem dan bangsa, pilih kegemaran anda, bina pasukan terkuat, dan kalahkan zombie.

[Manusia Biokimia VS Manusia]
Pilih kem pahlawan kiamat kegemaran anda di Last Hero, latih pasukan yang berbeza, atasi pelbagai dilema, cari kejayaan, dan hapuskan zombie.

[PVP Strategi berasaskan giliran]
Kuatkan wira anda dengan artifak hebat dan pelbagai kemahiran mematikan. Barisan barisan strategi & wira penting dalam setiap pertempuran.
Lengkapkan wira terakhir anda dengan artifak hebat, tingkatkan tahap pahlawan terakhir, dan buka kemahiran mematikan mereka. Di medan perang zombie yang menarik, para pemimpin juga dapat mengubah posisi barisan dan kedudukan pahlawan secara fleksibel, dan mengalami strategi yang mendalam secara mendalam. Kekuatan pahlawan terakhir sangat penting.

[Medan Perang & Permainan yang Kaya]

Pintu masuk permainan yang kaya dan pelbagai, akses mudah untuk memerangi sumber & persediaan. Ganjaran dalam talian, peningkatan satu klik, menjimatkan masa dan usaha untuk meningkatkan tahap dan kemampuan wira terakhir anda. Menghadapi zombie, dan tidak takut menghadapi cabaran.

Adakah untuk menjadi zombie, atau menyelamatkan orang biasa? Sekiranya anda tidak memulakannya, anda hanya boleh menunggu kematian. Dunia zombie kiamat memerlukan anda membawa keajaiban!

* Berhubung dengan kami di *
FB: www.facebook.com/lastherozombierpg/
Twitter: twitter.com/last_hero_rpg
Instagram: www.instagram.com/lasthero_zombierpg/
Youtube: www.youtube.com/channel/UC27y3qQOYnP6gOt0CLWTg_g?view_as=subscriber
Discord: https://discord.gg/2WpUwyr

Fury Hero aru-baru ini diperbarui games fury aplikasi oleh Click.18 Mobile, yang dapat digunakan untuk berbagai hero tujuan. Versi terbarunya 0.00 memiliki 838 unduhan. Anda dapat mengunduh Fury Hero APK untuk Android sekarang.

Spesifikasi

Nama Fury Hero
Tentang Zombie State Survival Game, Last Hero adalah permainan berasaskan giliran 3D dengan pertempuran PvP.
Penilaian 5.00 / 5 1 suara
Spesifikasi Require Android 4.4 and up
Bahasa Indonesia
Lisensi gratis
Kategori role playing, games, fury, hero, survival, raid
Ukuran 70M
Versi 0.00
Pencipta Click.18 Mobile
Unduhan 838

Komentar Fury HeroTerbaik Role playing aplikasi

Lihat Terbaik untuk Role playing Aplikasi untuk Android di bulan May 2022. 12 perangkat lunak role playing yang paling banyak diunduh sepanjang waktu. Anda juga dapat berlangganan ke saluran Android Freeware YouTube untuk video ulasan, panduan, dan permainan.

Beta Maniac apk Beta Maniac
Dapatkan pemberitahuan saat program beta tersedia!
TIM BETA apk TIM BETA
TIM BETA kini memiliki wajah baru dan lebih
MX Player Beta apk MX Player Beta
pemutar video yang kuat dengan akselerasi
Wikipedia Beta apk Wikipedia Beta
Resmi Wikipedia (beta) aplikasi untuk Android.
DB Navigator Beta apk DB Navigator Beta
DB Navigator Beta - Uji fitur baru dan desain
Deeeep.io Beta apk Deeeep.io Beta
Dari Ikan hingga Cumi-Cumi Raksasa, jadilah
Xbox Game Pass (Beta) apk Xbox Game Pass (Beta)
Discover and download new games to your Xbox One
Loopify Beta apk Loopify Beta
Ubah perangkat Anda menjadi loopstation dengan