Elisa Kirja – E-kirjat & äänikirjat

Rating: 3.9/5 (22 votes)

❤️ पसंदीदा

Elisa Kirja – E-kirjat & äänikirjat

सबक पढ़ें और कहीं भी ऑडियो किताबें सुनें - इसे मुफ्त में आज़माएं

Tutustu Suomen suurimpaan äänikirja ja e-kirja valikoimaan! Elisa Kirja tarjoaa helpon ja miellyttävän tavan nauttia lukemisesta ja kirjallisuudesta missä vain, milloin vain. Sovelluksella voit lukea e-kirjat ja kuunnella äänikirjat kännykälläsi ja tabletillasi.

KOKEILE MAKSUTTA
1.tLataa sovellus ja rekisteröidy
2.tValitse kaupasta mieleisesi e-kirja tai äänikirja satojen ilmaiskirjojen joukosta
3.tLue e-kirjoja tai kuuntele äänikirjoja

MITÄ SAAN
✔ Suomen laajin valikoima – yli 12 000 suomenkielistä kirjaa, löydä aina mieleistä luettavaa! Ei sitoumuksia, maksat vain niistä kirjoista, jotka haluat. Myös kattava valikoima ruotsin- ja englanninkielisiä e-kirjoja ja äänikirjoja.
✔ Kirjahylly aina mukanasi – kirjat kulkevat aina mukanasi, lukukohta ei huku ja luet myös näppärästi useammalla laitteella. Lataa kirjasi ensin laitteelle ja lähde reissuun, lue tai kuuntele ilman nettiyhteyttä.
✔ Aina parhaat tarjoukset – paljon ajankohtaisia etuja ja kuukausittain vaihtuvia huippu-tarjouksia.
✔ Äänikirjojen kuuntelu sujuu nopeammin kuin koskaan. Tai sitten niin hitaasti kuin haluat. Säädä äänen nopeus oman mielesi mukaan.
✔ Nauti e-kirjojen lukemisesta päivisin ja öisin – valitse e-kirjaan mieleisesi fontti, sivun taustaväri ja kirkkaus.
✔ Löydä uutta luettavaa – dekkarit, tietokirjat, lastenkirjat, romaanit, scifi, romantiikka, elämänkerrat, nuortenkirjat, kuunnelmat, klassikot, jne. kirjoja kaikille. Lue kirjojen näytteitä, katso ja kirjoita arvosteluja sekä lisää mielenkiintoiset kirjat muistilistalle.
✔ Helppoa käyttää – luvussa tai kuuntelussa oleva kirja löytyy aina yhden painalluksen takaa. Rajaa ja etsi kirjahyllystäsi mieleistä luettavaa jokaiseen hetkeen.
✔ Lukuvinkkejä ja kirjajuttuja – löydä uutta luettavaa uutis- ja vinkkiosiosta. Uutuusesittelyjä, haastatteluita, top-listoja – joka viikko uusia juttuja.
✔ Uniajastin – ajasta itsesi uneen äänikirjaa kuunnellen.
✔ Kaikki kirjat yhdessä paikassa – myös palvelun ulkopuolelta ladatut ekirjat ovat luettavissa sovelluksella.
✔ Tee merkintöjä – lisää kirjanmerkkejä, alleviivauksia ja kommentteja haluamiisi kohtiin kirjoissa.
✔ Elisa Kirja Kuukausitilaus 8,90 € / kk – mahdollisuus liittyä jäseneksi ja saada kiinteään kuukausihintaan2 krediittiä, joilla voit lunastaa maksutta ääni-ja e-kirjoja omaksi joka kuukausi tuhansien kirjojen kuukausitilausvalikoimasta. Ei sitoumuksia, kirjat pysyvät kirjahyllyssäsi myös tilauksen peruutuksen jälkeen.

Lataa ilmainen Elisa Kirja -sovellus ja nauti lempikirjoistasi juuri silloin kuin haluat!

Elisa Kirja – E-kirjat & äänikirjat हाल ही में अपडेट किया गया है reference elisa द्वारा आवेदन। Elisa, जिसे विभिन्न के लिए इस्तेमाल किया जा सकता है kirja प्रयोजनों। इसका नवीनतम संस्करण 4.0 है 361348 डाउनलोड। आप Elisa Kirja – E-kirjat & äänikirjat APK Android के लिए अभी

विशेष विवरण

नाम Elisa Kirja – E-kirjat & äänikirjat
बारे में सबक पढ़ें और कहीं भी ऑडियो किताबें सुनें - इसे मुफ्त में आज़माएं
रेटिंग 3.90 / 5 of 22 वोट
आवश्यकताएं Require Android 5.0 and up
भाषा English
लाइसेंस मुक्त
कैटेगरी books, reference, elisa, kirja, ebooks, audiobooks
साइज़ 26M
संस्करण 4.0
डेट अपडेट करें
लेखक Elisa
डाउनलोड 361348

पर टिप्पणियाँसर्वश्रेष्ठ Books ऐप

Cअब तक के अब तक के 6 सबसे अधिक डाउनलोड books सॉफ्टवेयर देखें। आप रिव्यू, वॉकथ्रू और गेमप्ले वीडियो के लिए Android Freeware YouTube चैनल को भी सब्सक्राइब कर सकते हैं।

Elisa Viihde apk Elisa Viihde
हमेशा अपने पसंदीदा शो अपने साथ लाएं। अब यह कोशिश क